İstanbul 1 Şubesi

Şube 7. Olağan Genel Kurulu Delege Adayı başvuru süreci başladı…

İstanbul 1 Nolu Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu Delege Adaylığı başvuruları 01.09.2022 tarihli delege adaylığı ilanında belirtildiği üzere 6-13 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Delege Adaylığı başvuruları Eğitim-Bir-Sen 2022 yılı seçim uygulama yönergesinde;

16. Üyeler işyerlerinin bulunduğu sandık bölgelerinden delege adayı olabilirler. Delege adaylığı başvuruları, seçim tarihinden on iki gün öncesi çalışma saatleri sonuna kadar şube başkanlığına veya aday olunacak delegeliğin bulunduğu (hizmet binası bulunan) ilçe temsilciliklerine yapılır. Adaylık başvuruları üye adı, soyası ve T.C. Kimlik Numarasını içeren Usul ve Esaslar eki (Ek-2A) örnek form ile yapılır. Delege adaylığı için başvuran üyeye, başvuruyu alan yetkili tarafından görevi ve adı soyadı yazılmak suretiyle imzalandıktan sonra Usul ve Esaslar eki (Ek-2B) örnek formu verilir. Delege adaylık başvuruları, şubenin gelen evrak defterine ve üye takip sistemine işlenir. ….“

şeklinde düzenlenmiştir.

İlgili yönerge doğrultusunda, İstanbul 1 Nolu Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu Delege Adayı olmak isteyen şubemiz üyelerinin Şirinevler M. Gediz S. No: 12/5 Bahçelievler adresinde bulunan şube başkanlığımıza 6-13 Eylül 2022 tarihleri ve 08:00-17:00 saatleri arasında kimlik ibraz edecek şekilde şahsen gelerek başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.