İstanbul 1 Şubesi

MTSK SINAVLARINA GİRMEME KARARIMIZI ASKIYA ALIYORUZ

Eğitim-Bir-Sen İstanbul şubeleri olarak il milli eğitim müdürümüz sayın Levent Yazıcı'yı ziyaret ettik.
 
Ziyaretimizde MTSK ücretleri ve İstanbul'da üyelerimizin yaşamış olduğu sorunlar konuşuldu. 
 
MTSK ücretlerine acilen zam yapılması gerektiğini vurguladık. İl milli eğitim müdürü Sayın Levent Yazıcı, MTSK konusundaki sıkıntının hem İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hem de bakanlıkça bilindiğini ifade etti. Kendilerinin de hem çalışma saatleri ile hem de ücretle ilgili bakanlığa öğretmenlerin taleplerini ilettiklerini belirtti.
 
MTSK ücretlerinin geçmişin kayıplarını da karşılayacak şekilde artırılmasının talep ettiğimiz görüşmede kararlılığımızın özellikle bilinmesini ifade ettik. 
Eğitim Bir Sen İstanbul şubeleri olarak üyelerimizin hukukunu her zaman savunmak ve gerektiğinde örgütlülüğümüzün verdiği güçle tepki koyma konusunda kararlılığımızın bilinmesini isteriz. 
 
MTSK konusunda olumlu gelişmelerin olacağına ilişkin inancımızı koruyarak, "MTSK Sınavlarına Girmeme"  KARARIMIZI ASKIYA ALIYORUZ.  
 
Gerekli güncellemeler yapıldığında, ve sınavda görev alan tüm görevlilerin hukuku gözetildiğinde teşekkür edeceğimizi belirtirken, yapılacak iyileştirmenin yeterli olmadığı takdirde aynı kararlılıkla mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.
 
Kamuoyuna Duyurulur
 
Eğitim Bir Sen İstanbul Şubeleri