İstanbul 1 Şubesi

KATİL AMERİKA

KATİL AMERİKA
ABD’nin zulüm ve soykırımları saymakla bitmez.
ABD’nin resmi devlet politikası olan Kızılderili soykırımı, dünyanın görmüş olduğu en büyük soykırımdı. ABD’nin resmi makamları Kızılderili kellesi başına 5 dolar ödemişti. En iyi yerli ölü yerlidir politikasıyla kıtayı binlerce yıldır üzerinde yaşayan yerli halkın elinden zorla aldı. Bu kapsamda ilk biyolojik silah, Kızılderililer üzerinde uygulandı. Sürgüne gönderilen Kızılderililere yardım olarak dağıtılan battaniyelere çiçek mikrobu bulaştırılarak çok sayıda yerlinin öldürüldüler. . Kızılderili soykırımıyla bugünkü Amerika’nın da temelleri atıldı. Dünyada en büyük soykırım suçlusu Amerika Birleşik Devletleri’dir. Tam yetmiş milyon Kızılderiliyi kendi vatanlarında katletti.
Amerika Birleşik Devletleri tarihi demek; gerçek anlamıyla işgallerin, savaşların, soykırımların, işkencelerin, haksızlıkların, kan ve gözyaşının tarihi demektir.
Köle ticareti sırasında 19. yüzyıla kadar toplam 34 milyon 500 bin Afrikalı ve Orta Doğulu kölenin öldüğü biliniyor. Tarihin en büyük soykırımı Avrupalıların Amerika’yı fethinden sonra 1492 tarihinden itibaren yaşandı. Amerikalıların en az 70 milyon Kızılderili’yi öldürdükleri gibi, 35 milyon Afrikalı'yı köleleştirdiler.
Tarihi yüz karası olan Amerika kan, zulüm ve katliamlarla dolu tarihe sahip olan ABD kurulduğu günden itibaren soykırımına zülmüne mazlumların kanını akıtmayı ara vermeden günümüze kadar devam ettirmiştir ve devam ettirmektedir. Vietnam, Japonya, Kore, Küba, Panama, Guetemela, Nikaragua, Meksika, Filipinler, Afganistan, Irak, İran ve Suriye’de yüz binlerce sivili mazlumu öldürürüp ülkelerini vatanlarını talan etmiş ve gittiği her yerde sadece ve sadece mazlumun kanını ve gözyaşını bırakmıştır geride. Büyük Şeytan ABD, KATİL ABD yeryüzünün en büyük vahşet ve katliamlarını bırakmıştır insanlığa
6 Ağustos 1945 tarihinde Hiroşima’ya attığı atom bombası ile 140 binden fazla kişinin ölümüne yol açan ABD, Hiroşima’dan üç gün sonra 9 Ağustos 1945’te de Nagazaki’ye 2. atom bombasını da atarak 80 bin toplamda 350 bin kişinin ölmesine ve binlerce insanın da sakat kalmasına neden olmuştur.
1950-1953 yılları arasında Amerikan savaş uçakları tarafından üç yıl boyunca havadan bombalanan KORE'de 4 milyon’a yakın insan öldürülmüştür.
1950 GUATEMELA İŞGALİ
Bu darbe sırasında 200 bin sivil Guatemalalı öldürüldü.
1950-59 KÜBA KATLİAMI
Küba’da 60.000 kişi ABD destekli Batista birliklerince katledildi.
1965-1966 ENDONEZYA KATLİAMI
1965 ve 1966 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri, İsrail’den gelişkin silah sistemleri edinerek yoksul ada ülkesini ilhak etti ve sakinlerinden en az 180 bin kişiyi öldürdü.
1970-75 KAMBOÇYA VE LAOS KATLİAMI
1970-75 yılları arasında Kamboçya ve Laos’ta 1 milyon kişiyi katletti.
1962-1975 VİETNAM SAVAŞI
ABD’nin, Vietnam Savaşı boyunca 3 milyon Vietnamlı sivil hayatını kaybetti.
1983 GRENADA’NIN İŞGALİ
Grenada’ya askeri müdahale yaptı ve burada yüzlerce kişiyi katletti.
1991 2003 IRAK’IN İŞGALİ
Milyonlarca Iraklı hayatını kaybetti ve milyonlarca Iraklı yurtlarını terk etti.
ABD DESTEĞİNDE İSRAİL’İN FİLİSTİN ZULMÜ VE KATLİAMLAR
ABD’nin yardım sağladığı ve silahlandırdığı İsrail hükümeti, yüz binlerce Filistinliyi öldürdü.
İnsanlık Katil ABD'nin yaptıklarını unutmayacaktır ve insanlığın hafızasında ABD kan ve gözyaşı ve soykırımlarla hatırlanacaktır. ABD'NİN 24 Nisan'da Ermenilerin için yapmış olduğu açıklamara yalanlamalara karalamalara kimse itibar etmeyecektir. Son söz olarakta diyoruz ki Ey KATİL AMERİKA!Sen akıttığın kanların döktüğün gözyaşlarının hesabını elbet bir gün vereceksin. AKITIĞIN KANLARDA GÖZYAŞILARDA BOĞULASIN.
Mükremin KÖSE
EBS İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı