İstanbul 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Üyeleri Geleneksel İftarda Buluştu

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şubenin organizesi ile Bakırköy Ataköy Atatürk Ortaokulu bahçesinde bin beş yüzün üzerinde eğitimci ve ailesinin katıldığı iftar sofrası kuruldu.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk,
Ak Parti Millet Vekili Adayı Oya Eren,
Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, 
Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları,
Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz,
Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı,
Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman,
Siyasi Parti Temsilcileri,
Muhtarlar,
Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri,
Eğitim-Bir-Sen üyeleri ve aileleri katıldı.

Bakırköy İlçe Başkanı Acem Yıldırım 'nın sunucu olduğu program Kur'an tilaveti ile başladı.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk, yaptığı açılış konuşmasında "Dokuz binin üzerinde üyesiyle bölgenin en örgütlü sivil toplum örgütü olan, geçmişi iyi bilen, yaşadığı ana dair ve geleceğe yönelik her daim üyesinin, milletin yanında yer alan Eğitim-Bir-Sen üyelerimize, ailelerine, gönlü bizle olan tüm emekçilerimiz hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Bu akşam burada birlikte ev sahibiyiz.

Sendikamızın kurulduğu 1992 yılından itibaren İstanbul'da örgütlenmiş ve Şubemiz bu işin lokomotifi olmuştur. Bu günlere gelindiğinde İstanbul da elli bin üyesiyle, Türkiye genelinde ise dört yüz otuz bin emekçi ile çalışmalarımızı birlikte yapıyoruz.

İftar soframızın kurulmasına destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal başta olmak üzere tüm ekibine,

Bizlerle ev sahibi olduğunuz iftar soframızı paylaştığınız için sonsuz teşekkür ediyor, kadir gecenizi şimdiden tebrik ediyor, Ramazan Bayramımızın ailelerimizle, milletimizle sağlık ve huzur içinde geçirmenizi Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Oya Eren ise “4 Haziran seçimlerinin önemine ve eğitimcilerle birlikte olduğundan mutluluk duyduğunu” söyledi.

Yenilen iftar yemeğinin ardından, hoş sohbet ve muhabbetin ardından program sona erdi.