İstanbul 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk, 2018 Mutabakatları imzalandıktan sonra teşekkür mesajı yayımladı.

"Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube’mize Bağlı İlçelerimizde Mutabakatları İmzaladık. Tüm ilçelerimizde yetkiyi alarak yetki geleneğimizi sürdürdük. Bölgedeki sendikalı çalışanın % 58’ inin teveccühünü kazanarak 8560 emekçimizle aynı safta buluştuk. 

Şube Genelinde;

Eğitim- Bir-Sen: 8560

Türk Eğitim Sen: 3322

Eğitim- Sen: 2063

Eğitim- İş: 753

Diğer: 114 Üyedir.

İlçelerimizde;

Teşekkürler Bağcılar: 1996

Teşekkürler Bahçelievler: 1612

Teşekkürler Bakırköy: 486

Teşekkürler Başakşehir: 1657

Teşekkürler Esenler: 1015

Teşekkürler Güngören: 906

Teşekkürler Zeytinburnu: 888 

Emek ve gayret gösteren; Şube Yönetim Kuruluma, Her daim destek olan; Denetleme ve Disiplin Kurullarımıza, Gecesiyle gündüzüyle fedakarca çalışan; İlçe Başkanlarıma ve görünmez kahramanlar yönetimlerine, Zerafet ve nezaketiyle teşkilatımıza güç katan; Kadınlar Komisyonumuza, Cefakârca işyerlerinde gayret gösteren, Sendikamızı temsil eden uç beylerimiz; İşyeri Temsilcilerimize, Şubemizin emektarı; emekçi kardeşim Zekeriya'ya Zamanlarından ve ilgilerinden fedakarlık gösteren; tüm teşkilat mensuplarımızın değerli AİLELERİNE, Her daim yanımızda olan, sendikamıza teveccüh gösteren; TÜM ÜYELERİMİZE ve gönlü bizlerle olan EMEKÇİLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM " dedi.