İstanbul 1 Şubesi

Medipol Üniversite Hastanesi ile tüm şubelerde geçerli indirim protokolü imzalandı

Eğitim Bir Sen İstanbul 1 Nolu Şube olarak üyelerimizin hizmet alımlarında avantajlar edinmesine yönelik görüşmelerimiz devam ediyor. Üyelerimizin eğitimden sağlığa, akaryakıttan sosyal etkinlik faaliyetlerine, gıda ve giyim ürünlerinde kaliteli hizmeti daha uygun imkanlarla elde etmeleri için bir çok görüşme gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Bu meyanda yapılan protokoller en hızlı bir şekilde üyelerimize telefon mesajları ve şubemize ait sosyal medya araçları aracılığı ile duyurulacaktır. An itibariyle yapmış olduğumuz tüm Eğitim Bir Sen camiasının yaralanabileceği sağlık protokolümüzü paylaşıyoruz.

Medipol Üniversite Hastanesi ile yapılan anlaşma çerçevesinde üyelerimiz bu hastanelerimizin her hangi bir şubesinden sendika kimlik kartlarını göstererek hizmet alacakları zaman tüm branşlarda hasta farkı üzerinden % 20 indirim hakkına sahip olacaklardır. Diş polikliniğinde de uygun fiyatlara ek olarak hasta farkı üzerinden işlem başı % 15 indirim yapılacaktır. Hastane üniversite hastanesi olması bakımından tüm branşlarda hizmet alımı mümkündür.

Şube Başkanımız Ferhat Öztürk ve İstanbul Medipol Üniversitesi Hastaneleri kurucu yöneticileri arasında imzalanan protokol hizmete girmiştir. Protokol çalışmalarını yürütürken bizlere destek veren kurumsal pazarlama müdürü Kadir Dilsiz ve Esenler Şubesi Başhekimi Op. Dr. Necdet Özçelik beylere teşekkür ederiz. Tüm üyelerimize sağlıklı bir hayat temennisi ve alacakları hizmetler dolayısıyla hedeflediğimiz memnuniyet dileklerimizle hayırlı olsun diyoruz.