İstanbul 1 Şubesi

HİÇ KİMSE ENDİŞE ETMESİN, VESAYET HAYALİ KURANLAR DA KUSURA BAKMASIN (!):

HİÇ KİMSE ENDİŞE ETMESİN, VESAYET HAYALİ KURANLAR DA KUSURA BAKMASIN (!):

VESAYETİN TETİKÇİ CÜBBESİ MİLLETİN EGEMENLİK CÜSSESİ KARŞISINDA KAYBETMEYE MAHKUMDUR ...

1- Danıştayımızda: eski Türkiye "yi geri getirmeye, hak ve özgürlük temelli hukuk anlayışını hayata geçirme konusunda ipe un sermeye meyilli bir yapmanın ayak izleri dolaşıyor sanki.

2- Bugün için basın yayın organlarında yer alan haberlerimize, bir Danıştay Savcısı'nın yayınlanmasıyla ilgili ve bir mütalaadan ve o mütalaanın konusunu oluşturan fütursuz davadan haberdar olduk.

3- Halkın Kurtuluş Partisi, Birliğin Silahsız Kuvvetleri Başladıran Görevleri İçin Birleşmiş Milletler Silahlı Kuvvetleri Başlatma Yardımı.

4- Açılan bu davanın yargılama sürecinde de Danıştay Savcısı sıfatını haiz (yazdığı mütalaa itibariyle özgürlük avcısı denmesi caiz) yargı mensubunun yaptığı mütalaa, baklayı ağzından çıkarmaya hazırlananların varlığını tescilliyor.

5- Daha geçen ay Danıştay"ın bir başka Dairesi tarafından Öğrenci Andı ile ilgili verilen kararla Türkiye'nin hem gündemi hem de yönü değiştirilmek istendi. Bir anlamda, "Yeni Türkiye" yolundan keskin bir U dönüşüyle "Eski Türkiye" rotasına çevirme denemesi yapılmıştı.

6- Şimdi de milletin imzası ve rızasıyla, siyasi iradenin bunları önemseyen çabasıyla yok edilen başörtüsü yasağını geri getirmenin var edilen başörtüsü özgürlüğünü yok etmenin sinsi ardımları atılmak isteniyor.

7- Hiç kimse endişe etmesin. Vesayet hayali kuranlarda kusura bakmasın milletin elinden çıkmış 12 milyon 300 bin imza, içeriği vesayet ve varlığı rezalet olarak görülmesi gereken şuursuz mütalaaya da bu mütalaa ile açılmak istenen kulvarada pabuç bırakmayacaktır.

8- Danıştayı yeni Türkiye iradesini akamete uğratmak isteyenlerin operasyon merkezi yapmak isteyen iradeye de bu iradeye taşeronluğunu yapmaya teşne kitleye de hem Memur-Sen hem de millet olarak cevabımız bellidir.
Millet ile değerleriyle kavga edilmez.Millete hizmet edilir.

9- Davayı açan Halkın Kurtuluş Partisi de o davada yazılan mütalaanın zihin kodlarını taşıyan vesayet kitlesi de şunu unutmamalı: Milleti test edenler millet tarafından 15 Temmuzda derdest edildi... Artık ya kabul etsinler ya da sessizce kenara çekilsinler.

10- Unutulmasın ki milletimiz ne olursa olsun Türkiye'yi demokratikleştirmekten vazgeçecek.

11- Memur-Sen olarak Türkiye'nin demokratikleştirilmesini akıttığımız alıntımız, millet iradesi ve egemenliği için birikimle ilgili bedel ödeyen gazi ve şehitlerimizi, inanç ve haklarımızı yok sayan bu mütalaya karşı olan değermemizi yarın basın değeryla paylaşacağız ..